2015. május 1., péntek

Prológus

    Egy 18 éves lány, egy fiú, aki az egész életét és lényét megváltoztatja, valamint egy banda, ami az egész világot lázba hozza.

    A nevem Jenett Morris, és Londonban élek. Most vagyok életem azon szakaszában, amikor a legjobban kell hajtanom a tanulásban s a legjobb formámat kell hoznom, hogy tovább tudjak tanulni, s utamat folytatva főiskolára mehessek. Imádok Londonban élni, minden csodálatos, az emberek kedvesek, és még az időjárás sem okoz gondot. Minden nap ha időm engedi, ellátogatok London szeméhez, esetleg a Big Ben-hez, vagy csak úgy járkálok a parkban, s élvezem az életet. Csodálatos családom van akikre mindig számíthatok. A bátyám, James, a leges legjobb testvér akit kívánhattam magamnak. Mondjuk az nem nagyon tetszik, hogy megpróbál megvédeni, sőt meg is teszi, megvéd az összes fiútól, így életembe nem volt barátom. 3 kishúgom van, Grace a legidősebb, Liz a középső csöppség, és Miranda a legkisebb. Fura módon mindhárman szőkék. Én vagyok egyedül barna a lányok közül, még Anya is szőke. James és apa hál' az égnek hozzám pártoltak barna haj ügyben, így nem vagyok egyedül... csak, hogy az a csodálatos család nem tartott örökké.
     Pár éve kezdődött minden, azon a napon, mikor találkoztam a Starbucks-ban egy helyes sráccal. Fekete haja tökéletesen be volt lőve, barna íriszei teljesen magával ragadtak. Tökéletes arca csak fokozta a látványt,s az,hogy engedte láttatni tetkóit, mindent felülmúlt. Tisztán emlékszem,fekete cső nadrág, és fekete póló kombinációjára, s egy fekete bakancs is megmaradt a memóriámban. Ahogy ott ültünk az egyik asztalnál, megismerkedésünk után nagyon jól telt a délután. Megtudtam a nevét Zayn. Beavatott egy csomó dologba, kiderült, hogy nem egy átlagos húszon éves. A mindennapjai azzal telnek, hogy emberektől szednek el pénzt a társaival, mert ha nem teszik a főnökük keserves kín halált szervez nekik, ami nagyon nem csábítja őket így inkább rabolnak.A szabály azon alapul, hogyha egy tag találkozik, megismerkedik valakivel, köteles bevenni a csapatba, mert ha nem, komoly büntetésben lesz része.
     Kénytelen voltam beszállni, mert ha nem teszem Őt megbüntetik, én meg halott vagyok. 3 éve vagyok velük, mindenben segítek. A gimit nem tudtam befejezni, a családomat soha többé nem láttam.






Sziasztok!
   Ez lenne itt a blog prológusa. A story-t ketten írjuk én találom ki mi legyen a történet a barátnőm pedig megfogalmazza. Remélem tetszik, kérlek írjatok véleményt, mert mi jót- rosszat örömmel olvasunk!!! Puszi: Caroline <3

3 megjegyzés:

  1. uristen*----* ez iszonyat jo*---*

    VálaszTörlés
  2. Szia :D Kértél, hogy nézzek be a blogodba, én pedig nagyon szívesen megteszem ezt neked :) Ugye ketten vagytok, azt írtad. Maga a történet alapsztorija jó, bár nem értem, hogy akivel találkoznak, megismerkednek azt miért kell bevenni? Az íróhoz szólnék most. Ez a prológus nagyon össze lett sűrítve, ami alapjában nem baj :) Egyedül a gondom a helyesírással van, természetes módon minden fejezetben, részben, van pár helyesírási hiba. Ez nem hosszú szöveg, mégis rengeteg hiba van benne. Ha én nem vagyok biztos benne, hogy valamit hogy kell írni, akkor azt beírom a google-be és ott kiadja helyesen. Azt javaslom, hogy vagy olvasd el utána, vagy menj rá a baloldalon lévő helyesírás javításra. Egyébként, nekem tetszik és várom az első részt. Sok sikert kívánok :)

    A tulajdon írója: ~Barbi
    Puszi :*

    Xoxo Barbi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Barbara!
      Örülünk, hogy tetszik, és a helyesírási hibákra ezentúl kiemelt figyelmet szentelek; a másik blogomban is biztos sok a hiba, de azokat ki fogom javítani, és itt is bele fogok nyúlni.
      (Az író szólt hozzád. :))

      Törlés